سالاد یک کلمه ایتالیایی است که گلهی همراه با وعده غذایی اصلی میل می شود و گاه نیز به جای وعده اصلی. سالاد در انواع مختلف موجود می باشد که برخی از آنها بسیار مقوی می باشد. بعضی از انواع سالادها عبارتند از: مکزیکی، ایتالیایی، اندونزی، فصل، شیرازی، سزار و…

طرز تهیه ۱۰ نوع سالاد خوشمزه و پرطرفدار

سالاد یک کلمه ایتالیایی می باشد که برگرفته از شیوه غذایی رومی است که پاره ای از موارد همراه با غذای اصلی میل می شود و در بعضی مواقع نیز جای وعده اصلی را می گیرد. این نوع خوراکی در اغلب موارد سرد است و چنانچه موادی همچون تخم مرغ پخته، گوشت و به آن اضافه شود در آن صورت ارزش غذایی بیشتری دارد و میتوان آن را به عنوان یک غذای خوشمزه و مقوی میل کرد. سالاد در هر کشور به شیوه خاص تهیه می شود و مورد استفاده قرار می گیرد و طرز تهیه ان ها در مکان های مختلف متفاوت می باشد و ممکن است مواد مورد نیاز آنها با یکدیگر متفاوت باشد.

طرز تهیه سالاد گوشت:

 

ادامه مطلب


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرزمین زیبایی قهوه گانودرما آشپزی آسان با سحرناز فروشگاه سیبزمینی زندگی نامه و اطلاعاتی درباره ی امام سجاد(ع)